Feeds
Yükleniyor...

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi


Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi, 18. yüzyıl sonlarında Britanya’da genç bir kadının portresini yapmakla görevlendirilen bir sanatçının hikayesini konu ediyor.

Fragman


Özet ve Detaylar
Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi, 18. yüzyıl sonlarında Britanya’da genç bir kadının portresini yapmakla görevlendirilen bir sanatçının hikayesini konu ediyor. Marianne, izole bir adada yaşayan genç bir ressamdır. Genç kadın bir gün, manastırdan yeni ayrılan Heloise’in düğün portresini yapmakla görevlendirilir. Ancak portresinin yapıldığından Heloise’in haberinin olmaması gerekmektedir. Marianne, kendisine verilen görevi harfiyen yerine getirmek zorundadır ve bu yüzden de gündüzleri Heloise’i izleyip, geceleri portresini yapmaya karar verir. Bu durum gönülsüzce evlenmek üzere olan Heloise'in, yaklaşmakta olan düğün öncesi son özgür anlarını Marianne ile geçirmesine neden olur. İki kadın birlikte vakit geçirdikçe, aralarında beklenmedik bir yakınlaşma oluşur.

6 Aralık 2019 / 2s 2dk / Dram, Tarihi
Yönetmen Céline Sciamma
Oyuncular: Noémie Merlant, Adèle Haenel, Luàna Bajrami
Ülke Fransız
Orijinal adı Portrait de la jeune fille en feu
Dağıtımcı Başka Sinema
Daha fazla
Yapım yılı 2019
Metraj uzun metrajlı film
İlginç Detaylar -
Türkiye Gişe Rakamları 17 249 kişi izlemiş
Bütçe -
Dil Fransızca
Görüntü formatı -
Renk Renkli
Ses formatı -
Yapım formatı -
Viza numarası -
Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi Reviewed by Head Hunter on Ocak 24, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Home Ads

Blogger tarafından desteklenmektedir.